How improve your memory
[ultimate_heading main_heading=”Mit jelent az FMF?” main_heading_color=”#414042″ sub_heading_color=”#8c99a9″ main_heading_font_size=”desktop:37px;” sub_heading_font_size=”desktop:13px;” sub_heading_line_height=”desktop:20px;” main_heading_margin=”margin-bottom:15px;” sub_heading_margin=”margin-bottom:15px;”]Fetal Medicine Foundation[/ultimate_heading]
[ult_animation_block animation=”fadeInLeft” animation_duration=”1″ animation_delay=”1″ animation_iteration_count=”1″]
[/ult_animation_block]
[ultimate_heading]

Az ultrahang szűrővizsgálatok és a klinikai genetika dinamikus fejlődése egy új szakképesítést nyitott a szülészet-nőgyógyászati orvostudományban, melyet magzati medicinának nevezünk.

Az FMF az angol Fetal Medicine Foundation rövidítése. Az FMF a magzati medicina kutatásában és képzésében résztvevő világelső és méltán világhírű, londoni székhelyű intézet, mely kiemelten támogatja a szakorvosoknak szóló specializált, felsőfokú ultrahangképzést, továbbá a korszerű magzati és nőgyógyászati szűrővizsgálatok és a nemzetközi protokollok bevezetését.

Az itt megszerzett diploma segítségével a legfrissebb irányelveknek megfelelően, a legkorszerűbb ultrahang készülékek segítségével tudjuk biztosítani a várandós kismamák gondozást valamint a nőgyógyászati betegek ellátását.

[/ultimate_heading]